Kattintson ide a menü megnyitásához!

AirLeaf SLI beépíthető fan-coil

 • SLI 1
 • SLI 2
 • SLI 3
 • SLI 1
 • SLI 2
 • SLI 3

A piacon egyedülálló olyan beépíthető fan-coil, amely mindössze 13 cm mélységével a szűk álmennyezetekbe vagy vékony, pl. gipszkarton falba szánt ideális készülék. Szerelhető fém az álmennyezethez vagy a falban rögzített készülékházba, illetve készülékház nélkül is. Az első esetben elegáns, levegőbeszívó rácsot és állítható lamellás kifúvó nyílást tartalmazó, levehető fém előlappal zárható le, tehát a készülék szerelvényei hozzáférhetőek maradnak. Utóbbi esetben viszont csak a szép megjelenésű alumínium beszívó és kifúvó rács látszik, ahol a szűrők hozzáférhetőek, viszont a szerelvényekhez és az elektronikához való hozzáférés érdekében gondoskodni kell az álmennyezet vagy a gipszkarton fal megbonthatóságáról. A belső építészek a második változatot kedvelik inkább, de a mérnökök jellemzően az első változatot választják.

A készülék jellegéből eredően csak falitermosztáttal rendelhető, több változatban: LCD kijelzős, érintős inverter vezérlő és kezelőegységgel; 4 fix sebességes, ugyancsak LCD kijelzős vezérlő és kezelőegységgel; csak driverrel, amelyhez a kereskedelemben kapható 3 ventilátorsebességes vagy analóg 0-10V-os szobatermosztát kapcsolható.

 

A függőleges szereléshez a csepptálca gyárilag a készülékben van. A mennyezeti, vízszintes szereléshez a hőcserélő alatti kondenzvíztálca ugyancsak gyárilag szerelt tartozék, de a szelepcsoport alá kiegészítő csepptálca külön megrendelésére van szükség.

Standard színek a RAL 9003 fehér vagy ezüstszín, de felárért a RAL színskála bármely színében rendelhető. Öt teljesítménykategóriában rendelhető és méretezése az Ön számára is biztosított méretező szoftverrel történik.

2017-től a Raspberry hardveren létrehozott Innova webszerver biztosítja a PI (arányos-integrál) vezérlésű (az Airleaf család esetében az ECA644II, ECA647II, ESD645 vezérlő; az összes modellnél az ECA649II, a Filomuro SLW és a Filoterra SLF esetén a PCB dedikált modbus) fan-coilok összekötését standard vezetékes vagy vezeték nélküli LAN hálózatba.

Mindezzel a fan-coilok távvezérléssel kapcsolhatók és állíthatók. Lehetséges továbbá minden egyes fan-coil heti működésének beállítása, zóna vezérlés, stb. Valamennyi funkció interneten keresztüli távvezérléssel kapcsolható, külön kiegészítő szoftver nélkül.

Airleaf Katalógus 2016. Letöltés

Airleaf fan-coil műszaki leírás ­bdf29d01 Letöltés

Airleaf fan-coil végfelhasználói kezelési utasítás­ Letöltés

Airleaf SL SLI RS SLS RSI fan-coil telepítési­ utasítás Letöltés

Airleaf vezerlők ‘beépítési, beállíási­ utasítása­­ Letöltés

Menü

 • Főoldal
 • Hőszivattyú (ON-OFF)
 • Hőszivattyú (inverter)
 • Fan-coil
 • Monoblokk klíma
 • Talajszonda
 • Tudástár
 • Kapcsolat

Kapcsolat

HOTJET
Alternatív Energiahasznosító és
Építőipari Kft.

2151 Fót, Somlói utca 52.
+36 (20) 925-4726
info@hotjet.hu

Tanúsítványok

CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Airleaf fan-coil Letöltés
CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Ephoca hőszivattyú Letöltés
CE megfelelőségi ‘tanúsítvány - Hotjet (en) Letöltés
Hotjet w EHPA labortanúsítvá­ny geotermikus­ hőszivattyúk Letöltés
Hotjet W EHPA labortanúsítvány­ víz-víz hőszivattyúk Letöltés
HOTJET 33W Certifikat B0 W35 Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 35°C 55°C Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 35°C Letöltés
HOTJET 10-25ONE2 Certifikat 55°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 35°C 55°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 35°C Letöltés
HOTJET 10ONE2 Certifikat 55°C Letöltés
HOTJET 25-45ONE2 Certifikat Letöltés